Minggu, 17 Agustus 2014

Uyon-uyon 3

Kye cerita pas arep nguripna perjanjen generasi 09. Gondrong; Mbah Yai, nyong njaluk pandongane lan restune Si Mbah. InsyaALLAH nyong arep ngadegna sholawatan. Mbah Yai; ya apik kwe Ngger. Neng ndi? Karo sapa bae batire? Tp ganu wis tau gawe grup mbok? Gondrong; neng Muncu Mbah. Urung nemu batir, anu tembe arep ngawiti sekang nol maning. Nek ganu gawe grup nek siki ngadegna sholawatan. Mbah Yai; y, aku mudeng maksud atimu Ngger. Siji pesenku Ngger, kudu diemut-emut. Pecakeran biasane ora adoh-adoh sekang sumur Ngger. Gondrong; njih Mbah, kawulo tampi. Mbah Yai; halah, kowe kwe gelem kromo maring wong tua nek wis dil-dilan. Gondrong; he he he. Mbah Yai; wis nganah, lunga, gantian kaeh wis akeh sing ngantri. Gondrong; ok Mbah, makasih, dadaaah, cling. Mbah Yai; bocah gendeng.